Wij vragen uw aandacht voor het volgende :

Contributie
Om de contributie zo laag mogelijk te houden en materialen te bekostigen organiseren wij elk jaar een aantal acties bijv. Grote Club Actie, snoepverkoop en bollenpellen. De informatie hierover krijgt u altijd via de coaches van de teams. Alle actie's zijn vrijwillig, maar wel noodzakelijk   om binnen de vereniging alle zaken op orde te houden en nog leuke dingen te kunnen organiseren. Daarvoor zijn we ook iedereen die een bijdrage hierin levert enorm dankbaar. Ook zijn we nog op zoek naar sponsoren.

Vrijwilligers
HV Niedorp is op zoek naar mensen die graag een bijdrage willen leveren bij de vereniging, heb je tijd en zin om te helpen met de diverse werkzaamheden die er binnen de club zijn, stuur dan een mailtje naar hvniedorp@hvniedorp.nl

Assistent Trainers
HV Niedorp zoekt nog een aantal mensen die een team willen trainen, heb je vroeger gehandbald en heb je zin om een team te trainen, meld je dan aan via hvniedorp@hvniedorp.nl

Bestuur
Op dit moment hebben we nog een aantal plaatsen open in het bestuur, voel jij je betrokken bij de vereniging en wil je over het belang van de club meepraten, kom dan eens langs bij een vergadering. Je bent van harte welkom !

Stuur een mailtje naar
hvniedorp@hvniedorp.nl voor de volgende vergaderdatum.

(januari 2010)

Beste ouder(s), verzorger(s) en andere supporters,

Het bestuur van handbalvereniging Niedorp wil uw aandacht vragen voor twee belangrijke dingen.

Als eerste: regelmatig komt het voor dat er, tijdens de wedstrijden in de Niedorphal, in de kleedkamers kinderen rondlopen die zelf niet handballen en dus mee zijn als supporters.

Een paar weken geleden is er zelfs kleding natgemaakt die daar hingen en is er een ruit kapot gegaan.

U zult het allemaal met ons eens zijn dat dit niet de bedoeling is. Om in de toekomst dit soort dingen te voorkomen willen wij u vragen om er voor te zorgen dat uw kinderen niet in de kleedkamers 'spelen'.

Als tweede: tijdens de wedstrijden komen, naast de coaches en speelsters, vaak andere kinderen, die niet bij het spelende team horen, op de bank zitten. Het lijkt heel gezellig maar u zult begrijpen dat het toch erg onrustig is. Daarom willen wij alle kinderen vragen om op de tribune naar de wedstrijden te kijken.

Met elkaar kunnen we er zo voor zorgen dat het nog gezelliger wordt bij de thuiswedstrijden in de Niedorphal!

Namens het bestuur van de handbalvereniging,

Fred Huijgen

Voorzitter HVNiedorp